Wie helpt ons aan een nieuwe plek?

Gelukkig gezin zoekt groene, overvloedige plek om te leven. Graag dragen wij bij aan creatie en onderhoud van voedselbos, moes- en pluktuin. 

Onze tocht naar een plek begint in Wijchen. Daar zouden wij de hele zomer blijven. Totdat gezondheidsproblemen bij de huiseigenaar roet in het eten gooiden van hun buitenlandreis. En wij sterk voelen dat we ruimte willen maken voor hen om in hun eigen huis te zijn. Eigenlijk zouden we op 1 november hier vertrekken, nu wordt dat rond 21 juni.

De ruimte maken voor de verhuurders om weer in hun eigen huis te wonen betekent ook dat er ruimte komt voor ons voor nieuwe plannen. Deze zomer zou voor ons in het teken staan van het vinden van een nieuwe plek waar wij ons als gelukkig gezin, gelovend in een geefeconomie, zouden vestigen. Die zoektocht wordt nu ook meer fysiek. wij hebben besloten om de komende maanden in een camper door Nederland te trekken om onze plek te vinden. 

Jij kan bijdragen aan onze vindtocht door ons tips te geven over waar we naar toe moeten met de camper. Waar zijn mooie groene plekken? Wie moeten wij echt ontmoeten om ons verhaal te delen? Welk voedselbos, welke moes- of pluktuin moeten wij echt gezien hebben tijdens onze reis? Wie brengt ons in contact met de juiste mensen die ons kunnen helpen het verhaal van een prachtige geefeconomie verder de wereld (om te beginnen Nederland ;)) in te helpen?

Heb jij toffe tips, of zijn wij met onze camper, onze twee heerlijke kids en onze Enthousiaste Grote Zwitserse Sennenhond Lobi welkom in jouw achtertuin of oprit, dan kun je een berichtje sturen naar petra@geefeconomie.nl of via onze contactpagina.