GEEFECONOMIE NETWERK

Vertrouwen en creatie
Geefeconomie Netwerk is een online netwerk van gelijkgestemden. Waar vertrouwen, geven en ontvangen, verbinding en creatie centraal staat.

Vanuit afstemming met elkaar kunnen in het netwerk de mooiste projecten en creaties ontstaan. Projecten en creaties die passen in een geefeconomie. Die daadwerkelijk op een duurzame manier bijdragen aan een fijnere, liefdevolle wereld voor iedereen.

Vanuit het gedachtengoed van Geefeconomie, dat staat voor werken vanuit vertrouwen, vanuit onvoorwaardelijkheid en vanuit openheid ontstaan verbindingen tussen mensen. Je kunt een ander (online) ontmoeten als diegene je aanspreekt.

Waardevol zijn

Geefeconomie zorgt als faciliterende partij voor een veilige omgeving waarin aandacht voor jezelf en elkaar vanzelfsprekend zijn. Het gevoel van waardevol zijn en bijdragen aan het netwerk door jezelf te laten zien en datgene te geven dat je hebt is uitgangspunt om met elkaar mooie projecten te creëren.

 

Organisch netwerk
Het netwerk zal op een organische manier groeien en vorm krijgen. De uitgangspunten zijn helder, maar wat er gaat ontstaan is geheel aan de netwerkers. Waar is behoefte aan, wat wil jij in de wereld zetten, waar kun jij hulp bij gebruiken?

Wil jij graag het netwerk ontdekken of heb je al ideeën die je graag wil delen met andere netwerkers?

Je bent van harte welkom om lid te worden. Stuur Petra een bericht dan stuurt ze je de link toe. Ook voor vragen kun je Petra berichten via petra@geefeconomie.nl.

 

Het netwerkplatform dat wij gebruiken is Hylo. Je maakt een profiel aan met je e-mailadres (of via Google of Facebook). Je kunt de app van Hylo downloaden in je Appstore of Playstore. 

 

Download hier de Hylo app voor Apple of Android

NederlandsEnglishDeutsch