Selecteer een pagina

Prima, wat jij wil
Wat jij nodig hebt om je ego te voeden
Neem maar wat jij nodig hebt om je muur te verstevigen
Handel maar vanuit angst, het geeft niets
Ik geef Liefde, daar mag jij ook van nemen als je wilt
Als je dat niet wilt, dan nog steeds vind ik je mooi.

Jij mag haat zaaien, je mag mensen tegen me op zetten, je mag in de slachtofferrol kruipen, je mag je gesteund voelen, je mag mij proberen te kraken. Je mag manipuleren zoveel als je wilt, ga gerust je gang. Je mag negeren, je mag protesteren, je mag al je shit over me uitstorten. Wees welkom om alles dat je niet wilt voelen bij neer te leggen.

Je mag mijn licht proberen te doven, je mag me in een hokje duwen in je gedachten. Je mag een schuldvraag in mijn schoot werpen. Je mag onze relatie saboteren, je mag elke dag opnieuw voor angst kiezen en die naar me toesturen. Je mag mij de schuld geven van je grote verdriet.

Onvoorwaardelijk zal ik het helen, zal ik je angsten beantwoorden met liefde, zal ik blijven staan voor vertrouwen en geluk. Jij durft nu nog amper te kijken, doodsbang voor wat je ziet, doodsbang voor wat er aan de andere kant van angst ligt. Doodsbang voor de beweging die er komt op het moment dat je een steen weghaalt van jouw stevige muur. Wetende dat controle vertrouwen kan worden, dat falen lukken kan worden en dat jij daar voor kan kiezen.

Geef die angst maar aan mij, stort hem over me uit alsof je leven er vanaf hangt, gooi met modder op de momenten dat niemand anders kijkt. Niemand mag je zien, behalve ik. Niemand mag weten hoe hoog die muur is en hoe diep het gat, behalve ik. Niemand weet dat stiekem, heel stiekem, jouw muur aan het afbrokkelen is en dat jij een laatste reddingspoging doet, behalve ik.

Geef je maar over, geef alles wat je niet meer wilt maar aan mij, ik kan het hebben.