DE CREATIEKAART

Verrijk je organisatie met een stuk Geefeconomie!

Het is mooi om te zien dat steeds meer organisaties een krachtige maatschappelijke missie hebben, pioniers die binnen het systeem zoeken naar mogelijkheden om de wereld socialer, groener en eerlijker te maken. Vanuit Geefeconomie hebben wij de afgelopen 11 jaar veel ervaring opgedaan in het ondersteunen en meebouwen aan eerlijke verhalen en organisaties. Om deze organisaties met een missie te bekrachtigen en meer zichtbaar te laten zijn in de wereld hebben wij De Creatiekaart gemaakt. 

De Creatiekaart is een gespreksleidraad voor een cocreatiegesprek met Robbert en de organisatie die vooruit wil. Op de kaart staan 14 globale ideeën onderverdeeld in onderstaande categorieën.

Community 
Samen bouwen aan een mooiere wereld

Het verhaal 
Neem de wereld mee in jouw sterke verhaal

Geld 
Alternatieve financiering vanuit verbinding.

 

 Cocreatie gesprek
Tijdens het gesprek gidsen wij je langs de ideeën en kijken we samen welke passend zijn om je organisatie mee te verrijken. We brainstormen samen over hoe de ideeën concreet te maken en tot uitvoering te brengen. Het verbindende co-creatie component komt niet alleen tijdens het gesprek tot uitvoering maar ook in het concreet maken van de acties daarna. 

Meer weten?
Heb jij interesse in De Creatiekaart en zou jij graag met ons in gesprek gaan? Of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar robbert@geefeconomie.nl.