AANBOD

Op deze pagina zie je de producten die wij vanuit Geefeconomie op dit momenten aanbieden. Klik op de logo’s voor meer informatie.

De Creatiekaart

Verrijk je pionierende organisatie met een stuk Geefeconomie!

De Creatiekaart is een gespreksleidraad voor organisaties met een maatschappelijke missie die hun weg durven vinden buiten de gebaande paden.

De kaart, met daarop drie thema’s (Community, Het verhaal en Geld) wordt gebruikt als leidraad tijdens een cocreatiegesprek met Robbert en de organisatie die vooruit wil.  

Meer weten, klik dan hier! 

Masterclass Natuurlijk Leren

De masterclass Natuurlijk Leren, de basis, is een on demand online masterclas. In deze 90 minuten durende inspiratiebom deelt Petra  expertise, kennis, ervaringen en praktijkvoorbeelden rondom het onderwerp Natuurlijk Leren.

De masterclass is bedoeld voor ouders, leerkrachten en schoolleiders die met een frisse blik willen leren kijken naar kinderen en die niet bang zijn voor een uitdaging.

Meer informatie over inhoud van de masterclass vind je hier!

Lezingen en workshops

Robbert en Petra vertellen graag over hun ervaringen in een leven in Geefeconomie. Vanuit verschillende expertises zoals sociale innovatie, nieuwe economie, onderwijs en autonomie&leiderschap kunnen zij een eerlijk en ontwapenend verhaal vertellen. Hiermee het publiek uitnodigend en uitdagend om vraagstukken vanuit een geheel nieuw perspectief te bekijken.

Ons als spreker inhuren of meer informatie? Klik dan hier!

Meer lezen over cocreatie

Werken vanuit creatie

Cocreatie betekent dat iedereen die meedoet gelijkwaardig is aan elkaar. Er kan geen onderscheid gemaakt worden in rol, functie of ervaring. Iedereen heeft zijn eigen plek, en zijn eigen talent en brengt datgene in wat hij of zij te brengen heeft. Door die volledige gelijkwaardigheid kan iedereen energie brengen in het proces. 

Lees meer…

Meer lezen over Natuurlijk Leren

Vertrouwen op motivatie

Er is bij de meeste mensen door de buitenwereld nog nooit vertrouwd op hun intrinsieke motivatie. Dat ze zelf willen leren en ontwikkelen, dat ze zelf dingen willen kunnen. Het ‘moeten’ heeft dat hun hele leven geblokkeerd. Daardoor weten mensen niet eens meer dat intrinsieke motivatie bestaat, ze zijn het vergeten omdat ze het nog nooit hebben ervaren.

Lees meer…

Meer lezen over de visie van Geefeconomie

In gesprek met de directeur

Zomer 2011 – 3,5 jaar werk ik nu bij deze duurzame bank. In die 3,5 jaar is alles verdubbeld. Het aantal medewerkers, het spaargeld wat mensen ons toe vertrouwen, het aantal klanten. Alles… Behalve één ding. Namelijk het aantal managementlagen. Dat is niet 2x zoveel geworden, maar 3x zoveel.

Lees meer…