Selecteer een pagina
Geefeconomie Tessa 2018

Robbert Vesseur

Ik kom bij De Vriendendienst!

 

Voor €750,- per jaar (niet automatisch verlengd) word jij lid van De Vriendendienst.

Petra Smolders

Vrienden gezocht!

Met veel energie zijn we aan het bouwen aan nieuwe structuren van Geefeconomie. Dit betekent dat we alles opnieuw bekijken en invoelen of het nog klopt. En ook dat we met andere ogen moeten kijken omdat we geld gaan verdienen met Geefeconomie. 

We hebben behoefte aan vrienden en ambassadeurs om ons heen, een cirkel van mensen die ons ondersteunen en bijdragen om ons hoopvolle perspectief te laten bestaan. Van daaruit is het initiatief De Vriendendienst ontstaan. 

De Vriendendienst is een initiatief waarbij je door het betalen van een jaarlijkse contributie vriend van Geefeconomie wordt. We zijn enorm dankbaar voor deze ondersteuning! Vanuit deze dankbaarheid geven we onze vrienden graag wat terug, wederkerigheid is immers belangrijk in een goede vriendschap.

Hoe werkt De Vriendendienst?

Jij ondersteunt ons met een contributie van €750,- per jaar en wij geven jou daar natuurlijk ook wat voor terug. Jij ontvangt als vriend van Geefeconomie een heel jaar lang deze prachtige wederdiensten!

  • Lid worden van De Vriendendienst geeft jou gratis toegang tot alle online producten van Geefeconomie, waaronder ten minste drie online masterclasses per jaar ter waarde van €100,- per stuk. Daarnaast denken wij aan online cursussen en een nieuwe podcastserie. Alles wat wij creëren, ontvang jij als vriend gratis.
  • Door jouw ondersteuning kunnen wij onvoorwaardelijk blijven geven aan de wereld. Dat betekent concreet dat we met hart, handen en ideeën duurzame initiatieven en prachtige projecten verder de wereld in helpen. 
  • Daarnaast heb je de mogelijkheid om lid te worden van de online Vriendendienst, waardoor je andere vrienden ontmoet, in contact bent met ons en als eerste op de hoogte van de online en offline bijeenkomsten die wij organiseren. Daarnaast delen we regelmatig blogs en andere inspiratie in de online Vriendendienst, zodat we elkaar als vrienden ondersteunen en scherp houden.
  • We organiseren één keer per jaar een Vriendendienst-ontmoeting om nieuwe vrienden te maken en bij te praten met oude vrienden.
  • Als goede vrienden staan wij altijd met raad en daad voor je klaar, je kunt ons via De Vriendendienst altijd bereiken voor vragen, opmerkingen om te sparren of om over het leven te delen.. 

 Wil jij ons ondersteunen in het blijven delen van onze visie en daarmee bijdragen aan een hoopvol perspectief voor ieder mens? Leve de vriendschap!

Jaaaa, ik word jullie vriend!

Wij vinden het leuk van je te horen!

Volg ons ook op sociale media