PODCAST RADIO GEEFECONOMIE

Op deze pagina kun je alle podcast afleveringen van Radio Geefeconomie terug luisteren. Klik op de afbeelding voor de link naar Spotify.

Aflevering 7 - Gesprek over oud en nieuw

In podcast aflevering 7 praten Robbert en Petra over het oude en het nieuwe jaar. Wat is er gebeurt rondom geefeconomie en in de oude en nieuwe wereld in 2021 en wat staat er te gebeuren in 2022?

Aflevering 6 - Onvoorwaardelijk geven

Aflevering 6 van Radio Geefeconomie gaat over onvoorwaardelijk geven. We praten over het grootste misverstand rondom onvoorwaardelijk geven, hebben een grappige inspiratietip en geven veel concrete voorbeelden en tips over hoe je kunt gaan oefenen met onvoorwaardelijk geven en ontvangen.
 
De inspiratietip van deze podcast vind je hier!

Aflevering 5 - Natuurlijk leren

In deze aflevering van Radio Geefeconomie verteld Petra over haar ervaring met het huidige onderwijs en over haar visie op natuurlijk leren. Petra heeft een mooie inspiratietip en Robbert verteld over hoe het voor hem voelde om een spreekbeurt te moeten houden op de basisschool.

De inspiratietip van de week kun je hier zien!

 

Aflevering 4 - Gaan staan & blijven staan

In aflevering 4 van Radio Geefeconomie geven wij een prachtige inspiratietip voor een boek over goddelijke liefde en waarom dat alles met ‘gaan staan’ te maken heeft en vertellen wij over onze ervaringen met gaan staan en wat dat teweegbracht bij onszelf en de buitenwereld.

Luister naar de prachtige inspiratietip!

Aflevering 3 - Geld in een geefeconomie

In deze aflevering van Radio Geefeconomie praten we over geld. Over het verschil tussen geld en waarde, over peer-to-peer-financing, over jezelf waardevol vinden en toch niet (of juist niet) betaald worden.

Inspiratietip van deze keer kun je hier zien!

Aflevering 2 - Geefeconomie versus kapitalisme

In aflevering 2 van Radio Geefeconomie gaat het over de verschillen tussen een geefeconomie en het kapitalisme. We raden een heel interessant filmpje aan over het thema en praten uitgebreid over overvloed versus schaarste, uniciteit versus eenheidsworst en verbinding versus controle.

Toffe inspiratietip deze keer!

Aflevering 1 - Het begin

In deze eerste aflevering gaat het over het begin van geefeconomie, 9 jaar geleden. En Petra praat over een film die zowel Robbert als haar enorm geïnspireerd heeft in de beginperiode van geefeconomie.

Laat je raken door de inspiratietip van deze week!

Intro Radio Geefeconomie

Radio Geefeconomie is de podcast over onvoorwaardelijk geven, leven in vertrouwen en overvloed. Leuk dat je luistert!

Meer horen en zien van Geefeconomie? Dat kan op ons Youtubekanaal! Daar staan verdiepende live-sessies, fragmenten uit de podcast en inspiratietips uit de podcast afleveringen!

NederlandsEnglishDeutsch