Kijk nou hoe mooi!

Robbert en ik ontworpen vanuit Geefeconomie een Creatiekaart om gesprekken en processen te begeleiden voor pionierende organisaties.

Net zoals de Creatiekaart is ontstaan, door met elkaar te brainstormen, te voelen wat we te geven hebben en hoe dat in een goede aansprekend format te gieten, zo gaat de Creatiekaart ook in zijn werk.

We gaan met pionierende mensen in gesprek die hun organisatie of initiatief verder willen brengen en willen verrijken met stukken van de visie van Geefeconomie. Dat gaat dan over het creƫren van acties en handelingen die bijdragen aan de lange termijn, aan samen doen en met elkaar kijken naar wat wel mogelijk is.

Bij mensen die de Creatiekaart kunnen gebruiken denken we aan regeneratieve boeren, voedselbos-bouwers, vernieuwende onderwijs initiatieven, culturele en kunstprojecten en alle andere nieuwsgierige initiatieven met een gunfactor.

Mocht jij de Creatiekaart willen ontvangen en samen met ons aan de slag gaan, stuur mij of Robbert Vesseur, Geefeconomie šŸŒ dan een bericht!

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitĆÆe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven