Dit is een fragment uit de nieuwste podcast aflevering van Radio Geefeconomie over ‘Natuurlijk leren’.

In deze podcast aflevering (die te beluisteren is via je favoriete podcast-app en YouTube) vertel ik over mijn persoonlijke ervaring in onderwijs als lerares op een basisschool, over waarom ik uitviel met een burn-out en hoe ik later binnen het systeem probeerde vrije ruimte te creëren voor kinderen en volwassenen.

In ‘het gesprek’ met Robbert praten we over onze visie op leren en hoe dat begint met kinderen te zien als volle emmers die van binnen uit leren, in plaats van als lege emmers die opgevuld moeten worden.

Verder komt er een toffe inspiratietip voorbij en verteld Robbert als introvert persoon over zijn ervaring met spreekbeurten.

Kortom een goed gevuld overvloedige podcast over natuurlijk leren en (thuis)onderwijs.

Laat je me weten wat je er bij voelt, wat de podcast bij je raakt? En delen met anderen mag natuurlijk, heel graag zelfs!