Wij zijn heel serieus over ons leven en onze visie. Wij nemen het leven en onszelf heel serieus. Maar tegelijkertijd is dat een heel optimistisch leven, een fijn leven in verbinding en openheid.

Ik heb wel eens het gevoel dat ik hier op insta te serieus overkom. Want als alles er mag zijn in het leven, dan wordt er ook gehuild en geschreeuwd. Ik hou ervan om bubbels door te prikken en te gaan staan voor datgene wat ik voel en weet. En dat is niet voor iedereen een comfortabele boodschap.

Toch is ons leven vooral heel fijn. Natuurlijk want wij leven in de natuurlijke stroom en die is ‘natuurlijk’ mooi, dat heeft het universum/God/de liefde prima bedacht. 😉 Wij hebben nooit stress, er is geen druk of verwachtingen die niet waargemaakt worden. Dat is dus juist heel luchtig en vrolijk.

De podcast en boodschap over onvoorwaardelijk geven is dan ook een fijne boodschap, het is leuk en soms grappig. De verbinding tussen Robbert en mij is hoorbaar en voelbaar, dat alleen is al heel fijn om naar te luisteren. Er is zoveel te vertellen over onvoorwaardelijk en voorwaardelijk geven, dat we over elkaar heen buitelen om onze verhalen te delen. Echte verhalen en ervaringen, die ons inzichten gaven over hoe onvoorwaardelijk voelt en hoe voorwaardelijk voelt. Verhalen die jou hopelijk ook dichterbij het onvoorwaardelijk geven en ontvangen brengen.

Heb jij onze hoopvolle en optimistische boodschap voor een mooiere wereld als gehoord? En lukt het om onvoorwaardelijk geven in de praktijk te brengen?

Alle podcasts van Radio Geefeconomie zijn hier te beluisteren!