Deze quote voel ik de afgelopen weken ineens heel sterk. Ik voel ineens dat ik mijn weten mag omarmen, altijd.

Tot een paar weken geleden liet ik mij nog wel eens van dat ‘weten’ afhouden, doordat een ander deed alsof mijn weten niet waar was. Om dan toch in contact te kunnen blijven moest ik doen alsof ik niet wist wat ik weet.

Mijn intuïtie is uitermate goed ontwikkeld, het ligt helemaal aan de oppervlakte. Dus in elke situatie of contact reageer ik intuïtief, vanuit mijn gevoel en weten. Er zijn mensen die dat niet prettig vinden. Die niet willen weten wat ik voel, omdat ze het dan zelf ook voelen. Ze willen liever onwetend blijven, onbewust.

En dat kan dus niet als je met mij in contact bent. Ik kan maar op een level communiceren en dat is het level waarop alles er mag zijn, waarop alles gevoeld wordt en op aarde gebracht wordt. Dat is dus het level waarop je alles kunt weten, omdat je alles durft aan te kijken.

Deze quote omschrijft de beweging van de afgelopen weken in mij. Ik omarm dat ik het weet, ik omarm mijn grote gift van intuïtie en gevoel. En als een ander dat niet erkent dan is er geen relatie mogelijk. Het geeft heel veel rust om mijzelf volledig te omarmen en niet meer de mensen die mijn (en dus hun eigen) weten niet omarmen. Zij zullen eerst hun eigen wijsheid moeten omarmen voordat zij willen dat ik ook mijn armen om hen heen sla.