Dankzij het onvoorwaardelijke vertrouwen van tien mensen leenden wij vorig jaar december een bedrag van in totaal €5000,-.

Vorig jaar december was onze bankrekening leeg en net als al eerder stonden wij voor de keuze; doen wat voor ons klopt, blijven vertrouwen op ons pad of gaan werken voor geld en daarmee een zijweg nemen die niet klopt. Het onvoorwaardelijk pad of het pad van voor-wat-hoort-wat? Al eerder stonden we op dat kruispunt, vorig jaar was de keuze makkelijk. En rotsvast vertrouwen in ons pad, dat wij Geefeconomie noemen, bracht ons de inspiratie voor een onvoorwaardelijke lening.

Met een bedrag van €5000,- zouden wij lang genoeg vooruit kunnen, totdat er weer meer geld naar ons toe zou stromen. Een grootst vertrouwen en het blijven meestromen met wat goed voelt deed ons zeker weten dat onze waarde meer en meer gezien zou worden en dat daar ook geld naar toe zou stromen. Vanuit dat vertrouwen konden we geld lenen.

We deden een openlijke oproep om van tien mensen elk €500,- te mogen lenen. Onvoorwaardelijk natuurlijk, vanuit ondersteuning en liefde, met vanuit ons de intentie om het geld binnen twee jaar terug te betalen.

Het was magisch wat er gebeurde…binnen een week hadden we 8 toezeggingen! Acht mensen die onvoorwaardelijk in ons geloven en er op vertrouwden dat wij ‘hun’ geld zouden inzetten en gebruiken om de wereld mooier te maken. Een aantal weken later volgden nog twee mensen…ons streefbedrag was bereikt!

Er stroomden zoveel meer dan geld naar ons toe! Wat een ondersteuning en liefde voelden wij…tien mensen die bij wilden dragen aan onze keuzes, in ons geloven en ons zien. Wat een geweldig gevoel!

Doordat wij een jaar geleden de onvoorwaardelijke lening ontvingen en konden blijven doen waar wij in geloven en konden wij blijven bouwen aan Geefeconomie. We werden nog meer zichtbaar en er kwamen prachtige mensen op ons pad. Voor een van die prachtige mensen zijn wij en het leven in een Geefeconomie zo waardevol dat zij een bedrag van €250.000,- doneerde aan Stichting Geefeconomie!

Hiermee kunnen we verder bouwen aan datgene waarvan wij weten dat het de wereld mooier, liefdevoller, bewuster en duurzamer maakt. Wij zijn zo dankbaar voor ons pad, onze keuzes en kracht en dat er mensen zijn die ons zien en begrijpen! Die, net als wij, in overvloed geven en ontvangen.