Dit is de beste keuze in mijn leven geweest en heeft mijn hele leven veranderd. Door mijn huur op te zeggen en alles weg te geven, heb ik ontdekt dat de Geefeconomie mogelijk is. Er is overvloed… Alleen deze overvloed is niet geactiveerd, omdat we alles vasthouden. Als we gaan geven en delen, leven we in de Geefeconomie.

 

In het bijgevoegde filmpje zie je mij een week voordat ik mijn huis uit ging. In het filmpje zie je dat ik de laatste spullen aan het inpakken ben. Vandeweek zag ik dit filmpje voor het eerst in lange tijd. En ik voelde een trots! Ik ben trots op de Robbert van 26 jaar oud die al genoeg kracht heeft om tegen de stroom in te gaan.

Wat tof dat ik 10 jaar geleden al de kracht en het bewustzijn had om het anders te doen. Om de materi├źle zekerheden los te laten en zelfs een tijdje zonder geld te leven. Mooi om dit allemaal te voelen ­čśâ

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven