Wij nodigen mensen uit in onze wereld, de wereld van overvloed. Iedereen die daarin komt wordt geraakt.

De meeste mensen durven niet in die wereld te stappen, zelfs niet voor even, zelfs niet voor een korte kennismaking. Dus blijven mensen vanuit de wereld van tekort naar ons roepen.

Soms heel letterlijk, zoals afgelopen week. Onder de post van Linda.nl komen de voorspelbare negatieve en waardeloze reacties op ons verhaal. En dan zijn er mensen die ons uitnodigen om meer te vertellen, daar onder die post. Er zijn mensen die oprechte vragen gaan stellen, daar te midden van al die energie die ons afstoot en veroordeeld.

Ze nemen ondanks hun oprechtheid niet de moeite om naar onze wereld te komen, om via een DM of een mail kennis met mij te maken. Ze vragen of ik daar, midden in die shit die mensen uitstorten een liefdevol, oprecht antwoord ga geven.

Ik neem mensen niets kwalijks, ik voel me er ook niet door beledigd. Maar ik vind het wel bizar dat mensen zo onbewust zijn van energie. Van de energie die ze zelf neerzetten en die ze ondersteunen, van de energie die ze er laten zijn en van de energie die zo afstotend is om oprecht te zijn. En dat ze dus geen idee hebben dat er ook wereld is waarin al die destructieve energie niet is, en dat ze daar met een klik verder dan dat ze normaal doen, mee kennis kunnen maken. En dat ze daar wel oprechte antwoorden krijgen op hun oprechte vragen.