Wat een heerlijke ochtend had ik samen met Doris. Wij ging zonder ontbijt op de fiets om half negen. Boterhammen, koekjes en fruit mee voor onderweg.
Eerst fietsten wij de voor haar bekende route richting Boerderij Mossel, en op weg daarnaartoe zagen we al een reetje, wilde paarden en grote zwarte koeien. Vanaf Boederij Mossel fietsen we door naar ‘het nieuwe land’. Een mooi stuk bos met grote stenen waar we onze boterham konden opeten. Even even videobelden met opa in Denemarken.

Vanuit het ‘nieuwe land’ fietsen we door naar de Ginkelse heide en onderweg zagen we nog een reetje en een babymuisje.
Op de heide stopten we en aten we chocoladekoekjes en raakten in gesprek met twee vriendinnen die aan het wandelen waren en ook even pauze namen. We spraken over geefeconomie (en over het kapitalisme) en onze manier van leven buiten het systeem. Ze waren heel nieuwsgierig, superleuk! Wat heeft dat toch altijd enorme energie om te kunnen delen daarover!

Dus vol energie gingen wij weer op weg. En kwamen we een boom tegen met letters daarop. Die van Lobi, die van Doris en die van Bollie en Billie.

We fietsen via de Apeldoornseweg terug, zagen daar een reetje, en een ambulance en politieauto met zwaailicht en sirene. Die even later op de weg stonden want er was een ongeluk gebeurt.

Net terug op het park vonden we een klein vogelnestje dat uit de boom was gewaaid, maar voordat wij daar een foto van konden maken had Lobi het al te pakken gehad. 😉 Enerverend avontuur, zoveel te zien, zoveel beleeft. Doris vind het allemaal interessant en onthoud ongelofelijk veel van wat ze ziet en hoort. Dit was weer die ontspannen stroom waar we inzaten samen waardoor deze ochtend ontzettend fijn was.