Zo blij als een kind zet ik de online masterclass Natuurlijk Leren in de wereld! Wat een professionele bevalling was dit, en wat is het resultaat gaaf geworden!

🔥 Het idee om concreet aanbod te maken over mijn favoriete onderwerp Natuurlijk Leren sudderde al wat langer, en vorige week zette ik het idee om in creatie. Ik nam 90 minuten kennis, expertise, ervaringen en praktijkvoorbeelden op om met jou te delen. Een krachtige inspiratiebom afgetopt met beelden van mijn dochter Doris die als ervaringsdeskundige Natuurlijk Leren te zien en te horen is.

🧐 Als deelnemer van de masterclass kom je meer te weten over het verschil tussen onderwijs en educatie en tussen convergent en divergent denken. (Welke van de twee zou in het huidige onderwijssysteem overheersend zijn? 🤔) Ook vertel ik honderduit en helder over hoe je Natuurlijk Leren in de praktijk kunt brengen, met vertrouwen, overgave en afstemming als uitgangspunten én handvatten.

👓 Een compleet starterspakket dus voor ouders en leerkrachten die nieuwsgierig zijn en uitgedaagd willen worden om met een frisse en natuurlijke blik naar kinderen, leren en ontwikkelen te kijken.

👛 Vanaf vandaag is de masterclass te bestellen. Hij is ‘on demand’, wat zoveel betekent als dat je hem kunt bekijken waar en wanneer je maar wilt. Je kijkt hem voor €105,- een maand lang, zo vaak als je maar wil.

📢 Als jij een van de 15 early adapters bent, krijg je €15,- korting op het aankoopbedrag!

🔗 Meer lezen? Bestellen? Klik dan hier!

🚩 Breed delen in je netwerk of persoonlijk met andere geïnteresseerde ouders of leerkrachten? Heel graag!

🚸 Disclaimer: Na deze masterclass kan het zijn dat je kijk op kinderen, leren en ontwikkelen voor altijd veranderd is.

 

 

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven