Een van de redenen dat we graag afgelopen weekend de eerste aflevering van Radio Geefeconomie online hebben gezet is omdat wij vandaag precies 9 jaar samen zijn. De podcast is een mooi kado aan onszelf en dus aan de wereld om dat heugelijke feit te vieren. 9 jaar samen in de geefeconomie!

23 augustus 2012 begon ons leven samen. We ontmoeten elkaar na een aantal weken online contact en het was direct helder dat wij ons leven samen te leven hebben.

Door voor Robbert te kiezen koos ik voor een leven buiten het gangbare systeem. Ik koos voor een leven in vertrouwen, in overvloed en voor een leven gebaseerd op intuïtie en gevoel.
Robbert koos met mij voor een leven hier op aarde, voor een vrouw die steeds opnieuw vraagt hoe wij die mooie visie van hem concreet vormgeven.

Ondertussen is die visie en dat concreet maken van ons allebei. We zijn een team, gevormd uit twee verschillende karakters maar vanuit dezelfde bron.

Ik ben zo dankbaar voor ons leven samen, voor de ontwikkeling die wij hebben doorgemaakt, voor het punt waar we nu zijn als mensen, als partners, als gezin en als wereldverbeteraarpaar.

Elke dag kiezen wij voor het mooiste leven, en elke dag is dat een leven met elkaar. Voor nu en altijd.

PS Heb jij de eerste aflevering van Radio Geefeconomie al gehoord? Daarin vertellen wij over het begin van geefeconomie en ons leven samen.