Dit, dit zijn wij, Robbert en ik! Twee ‘tegenpolen’ die elkaar perfect aanvullen.

In een geefeconomie is iedereen volledig zichzelf. Er wordt puur geleefd, zonder patronen of angsten. Hierdoor leeft iedereen vanuit zijn of haar kern, met de eigenschappen die hij of zij gekregen heeft.

Mannelijk en vrouwelijk lopen door elkaar heen, zijn beide nodig om in harmonie te leven. Zonder mij was Robbert belandt in een hutje op de hei met een prachtige visie. En zonder Robbert was ik altijd maar blijven creëren zonder stil te staan bij waar ik naar op weg was.

Robbert brengt met zijn meer vrouwelijke energie rust. Ik breng met mijn meer mannelijke energie actie. Die combinatie heeft gemaakt dat geefeconomie zowel een allesomvattende visie is voor de wereld, als dat het een levenswijze is hier op aarde die wij elke dag voorleven.

In een geefeconomie is alles perfect in balans. Niet omdat perfectie balans is, maar omdat balans perfectie is. Zo heeft de natuur het gemaakt en zo leven wij naar de wetten van die natuur. Rust, ruimte, creatie, binnen en buiten, vorm én essentie. Vrouwelijk en mannelijk, alles moet er (mogen) zijn om met de natuurwetten in harmonie te zijn en te kunnen creëren vanuit rust en balans.