Dit meisje is intens, temperamentvol, als sinds ze vijf jaar geleden geboren werd. En ze is wijs en open en creatief, ook al sinds haar geboorte 😉

Komende zaterdag is ze jarig, en we zouden het vieren op de camperplaats met alle kinderen die er nu zijn. Ze had er al weken zin in!

En toen bleek gisteren dat een aantal kinderen maandag al vertrokken van de camperplaats. Dus dat vertelde we aan Doris. Dat er een aantal kinderen niet bij zou kunnen zijn. En we vroegen wat ze daarvan vond.

Ze kwam meteen met een oplossing, want ze zou het jammer vinden als veel kinderen er niet bij zouden zijn. Dus besloot ze het eerder te vieren, op een andere dag jarig te zijn. (Letterlijk haar woorden :))

Briljant idee, dus besloten Robbert en ik dat we dat gingen doen, en het niet aan Doris zouden vertellen. Een verrassingsverjaardag dus!

Doris kan zo intens uitkijken naar leuke gebeurtenissen dat ze echt ‘uit de bocht vliegt’, ze kan de enorme energie die ze voelt niet verwerken en gaat volledig uit verbinding met zichzelf en ons. Daar wordt een verjaardag niet leuker van is onze ervaring.

Dus versierde wij gisteren de camper en pakte cadeautjes in. Toen ze wakker werd vroeg ze of vandaag haar verjaardag was. En ze vroeg of we alle kinderen hadden uitgenodigd….Ze had heerlijk rustig geslapen en was zo ontzettend blij verrast. Ze genoot enorm van alle cadeautjes en taart én aandacht!

“Dit is de mooiste dag van mijn leven!” riep ze toen iedereen had gezongen. De mooiste dag die we samen creërden; Doris het idee, wij de uitvoering.