Wat een toffe vragen stelde Willemijn ons vandaag! Voor een videoportret volgt zij ons een paar dagen (ze stond al klaar met haar camera toen we aan kwamen rijden bij het klooster!).

Wat is het moeilijkste aan leven in geefeconomie? Voel jij geen angst bij een bevalling, of paniek? Hebben jullie een dagritme of dingen die jullie altijd doen op een dag? Jullie kiezen voor thuisonderwijs, hoe zien jullie dat? Maken jullie je wel eens zorgen over de toekomst van jullie kinderen? Zijn jullie wel eens bang om niets meer te eten te hebben? Wat moet je doen om zoveel vertrouwen te hebben in het leven?

Hoe weten mensen dat ze aan jullie kunnen doneren? Wat is er veranderd aan jullie leven sinds jullie in een camper wonen? Wat is de geefeconomie-ladder? Hoe gaan jullie om met spullen kopen? Voelt het vervelend om boodschappen te doen en daar geld aan uit te geven? Denk je dat jullie kinderen later wel materiële rijkdom willen? Wat bedoelen jullie met ‘leven in de stroom’? Hoe zorg je ervoor dat je niet teveel geeft, jezelf leeg geeft? Waarom schrijven jullie geen boek?

Morgen weer een dag, heb nu al zoveel zin om weer zulke heerlijke nieuwsgierige vragen te beantwoorden! Wat een fijne stroom met iemand die zo open staat voor ons verhaal!