Tweeënhalve maand nadat Doris geboren is moeten Robbert en Petra hun tijdelijke huis verlaten. Een huurhuis dat zij kunnen en willen betalen is niet te vinden in de omgeving van Utrecht, zij voelen dat het ook met baby mogelijk is én geluk geeft om als moderne nomaden te leven. Die eerste zomer met z’n drieën brengen zij door in huizen in Driebergen, Utrecht, Nijmegen en Den Haag.

Ook huren zij twee weken een groot huis in Otterlo en organiseren daar een Pop-Up Community. Twee weken lang is het een komen en gaan van mensen die het leven in een geefeconomie willen ervaren, die gelijkgestemde willen ontmoeten en op zoek zijn naar fijne gesprekken en rust en ruimte. Voor Petra en Robbert is het op dat moment heel helder: dit smaakt naar meer, dit is wat wij te doen hebben.

Ook ontvangen zij een hele grote donatie voor Stichting Geefeconomie. Met dat geld kunnen zij onvoorwaardelijk geven nog concreter laten zien en voelen aan de wereld. Ze gebruiken een deel om zelf van te leven en een deel geven ze weg aan initiatieven en personen die passen in het gedachtengoed van een geefeconomie. Ook verstrekken zij twee grote onvoorwaardelijke leningen en investeren in eigen projecten zoals Good Finance

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven