In een geefeconomie gaat alles organisch en wordt niets geforceerd, dus was het ‘wachten’ totdat zich een mooie plek aandient. Dat gebeurt in de zomer van 2017, Robbert en Petra stuiten op een prachtplek met ontzettend veel potentie!

Het is een volledig gerenoveerde woonboerderij in het puntje van Gelderland, redelijk afgelegen, maar wel met een centrale ligging. Zichtbaar, maar je moet wel moeite doen om er te komen. Dat past perfect bij geefeconomie! Na de eerste bezichtiging is het direct duidelijk: dit is het! Er volgt dan een lang proces waarin het onduidelijk is of Stichting Geefeconomie de nieuwe huurder gaat worden. Maar elke keer als Robbert en Petra intunen op of zij in verbinding moeten blijven, voelen zij sterk dat zij de nieuwe huurders gaan worden. Met vertrouwen blijven zij in het proces en half augustus komt dan inderdaad het verlossende woord: Geefeconomie heeft een fysieke plek per 1 september 2017!

Vijf jaar nadat Robbert en Petra Stichting Geefeconomie oprichten en daarmee voor henzelf een heldere, serieuze keuze maken om te geloven en vertrouwen in de potentie van Geefeconomie, kunnen zij op de fysieke plek die zij gevonden hebben, nu nog concreter laten voelen en ervaren aan eenieder die dat wil wat het leven in een geefeconomie betekent.

Na een paar maanden in Westbroek en Vleuten dat jaar, verzamelen zij hun spullen en kamperen in hun eigen huis in Nederhemert.

Robbert bouwt ondertussen aan initiatief Good Finance en Petra bouwt aan een Learning Community bij een Hogeschool. Dochter Doris groeit gestaag en is altijd dichtbij. De principes van onvoorwaardelijk ouderschap zijn natuurlijk in hun systeem de basis van hoe zij met Doris omgaan

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven