Robbert en Petra maken een start met het inrichten van het huis, zodat het altijd gereed is om gasten te ontvangen. Zij gaan, met behulp van vele gasten, aan de slag om een moestuin te maken, fruit- en notenbomen te planten en vele (eetbare) bloemen en planten te zaaien en planten. Daarnaast wordt en een zandbak gemaakt, er is een plek waar in de zomer hangmatten hangen, er wordt een composthoop gemaakt en een bessenveldje en kruidentuin worden aangelegd. De tuin krijgt steeds meer vorm en functies.

In de zomer en herfst van 2018 kan er al volop worden gegeten uit eigen tuin. Groenten en fruit worden direct gegeten, weggegeven aan vrienden, buren en passanten en verdwijnen als jam, chutney of geweckt de kelder in.

Ondanks dat lang niet iedereen mee kan leven in een geefeconomie blijven Robbert en Petra bouwen aan de bruisende plek die zij weten dat mogelijk is; er komen kippen en een haan(tje), er komt een boerderijkat om de ratten op afstand te houden en pup Lobi komt in De Stroom wonen.

Daarnaast blijkt Petra in november 2018 zwanger. Leven in overvloed dus, op alle manieren

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven