2021, wat was je bijzonder! Volop stromend, kalm, vervullend! Wat een hoopvol jaar was het.

Wij leefden voor het eerst een heel kalenderjaar in de camper, en ontpopte ons tot echt slow travelers….’slow livers’ eigenlijk, want echt reizigers zijn we niet. We leven en de camper was dit hele jaar ons huis. We waren thuis in Tomar, vijf maanden brachten we daar door. Een plek die ons hart vervult, door de sfeer, de natuur en de mensen die we er ontmoetten.

Er werd een korte feel-good-movie over ons gemaakt, een videoportret waarin visie en praktijk prachtig in beeld worden gebracht. En waar de hoop vanaf spat. De hoop voor een mooie wereld, een liefdevolle en echte wereld waarin verbinding, grenzen en vertrouwen volop geleefd worden.

We begonnen met Radio Geefeconomie, maakten zes podcastafleveringen over diverse onderwerpen vanuit onze visie op de wereld en hoe anders het kan.

We werden meer dan ooit gehoord. We werden dit jaar meer dan we ooit ervaren hebben ontvangen, we mochten dingen zeggen die we nooit eerder mochten zeggen. Het gevoel van samen een nieuwe wereld creëren is dichterbij dan wij in de afgelopen tien jaar gevoeld hebben.

Onze kinderen groeiden en ontwikkelde zich ieder op hun eigen passende manier. Doris leerde Engels spreken en Iza leerde dat grote mensen niet zo spannend zijn als dat hij vorig jaar nog dacht. Het zijn en bleven gelukkige, open kinderen die vol zelfvertrouwen in de wereld staan.

Wat een hoopvol jaar, opzich zelf staand en als begin van een bijzondere tijd. Wij kijken uit naar het nieuwe.

Komend jaar leven wij tien jaar in een geefeconomie, en jubileumjaar dat zomaar eens door de hele wereld gevierd zou kunnen gaan worden. 🙂 Laat maar komen, wij zijn er klaar voor om je voor te gaan en samen te creëren aan een sprankelende, authentieke en natuurlijke wereld voor iedereen.

Alle goeds voor jou! Maak er een prachtjaar van!

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven