๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ข๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต, ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฌ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด. ๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ค๐˜ชรซ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ญ๐˜ช๐˜จ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ค๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ด. ๐˜›๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ค๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ง๐˜ข๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ. ๐˜”๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜บ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜›๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ถ…

 

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐˜€๐˜†๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—บ ๐—ป๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜
Ergens 10 jaar geleden zat ik in de auto bij een goede vriendin. Ik vertelde haar dat ik het gevoel had dat het geldsysteem ieder moment in kon storten. Naar aanleiding van de kredietcrisis heb ik me in het systeem verdiept. En wat ik zag, was dat het geldsysteem failliet is gegaan tijdens de kredietcrisis.

Toen ik vertelde aan mijn goede vriendin dat het geldsysteem elk moment kon instorten, had ik niet kunnen bedenken dat er een oplossing zou komen. Uiteindelijk zijn de geldpersen aangezet en is de rente op 0 gezet. Dit heeft ervoor gezorgd dat het geldsysteem overeind is gebleven.

En nu is de tijd gekomen dat dit beleid niet meer werkt. Die maatregelen sijpelen nu meer en meer in de reรซle economie, waardoor we momenteel de hoogste inflatie in 40 jaar hebben. En deze inflatie zal meer en meer oplopen. Centrale bankiers hebben ook geen mogelijkheden meer (rente en geldpersen) om de situatie te redden.

En wat ook opvalt, is dat ze dat ook niet willen. De heersende macht is wereldwijd bezig een nieuw geldsysteem op te richten. We gaan zeker binnen nu en 5 jaar over naar een nieuw geldsysteem. De grote vraag is echter: naar wat voor systeem?

Ik geloof zelfs dat het veel sneller zal gaan dan 5 jaar. Ik geloof dat er op korte termijn (binnen nu en 2 jaar) iets zal gebeuren, waardoor we als samenleving “in shock” raken. In die shocktoestand zal de heersende macht Kapitalisme 2.0 intoduceren door middel van de digitale Euro. Vervolgens is het aan ons om anders te kiezen, willen we nog een beetje normaal leven op de aarde.

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitรฏe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven