Alle alarmbellen in mijn lijf gingen af bij het idee om zonder geld te gaan leven. In mijn lijf werd de noodtoestand uitgeroepen door mijn hoofd. Maar als ik rustig ging zitten en me afvroeg of ik zonder geld zou kunnen leven, voelde ik ‘Waarom niet?’. Net of geld een noodzakelijk iets is in het leven. Liefde, eten en drinken zijn noodzakelijk. Onderdak is ook wel fijn. Maar geld… Pffuh, geld is echt niet noodzakelijk.

Dus ik besloot om zonder geld te gaan leven ondanks de noodtoestand in mijn lijf. Ik deelde mijn verhaal in een blog en ontving heel veel toffe reacties. En die toffe reacties bevatten ook uitnodigingen van mensen om naar ze toe te komen. Er waren tientallen mensen die hun huis open stelden voor mij. Wat een dankbaar gevoel gaf dat ­čÖĆ

In totaal heb ik 4 maanden zonder geld geleefd. En dat ging als vanzelf. Er waren zoveel mensen die wilden geven en ik voelde me super waardevol en daardoor kon dat allemaal goed ontvangen. Ik gaf ook veel… Iedereen vond het waardevol en inspirerend om mij op bezoek te hebben. Wow, als ik er naar terug voel, wat een tijd was dat ­čśâ
____
Ik geef ook lezingen. Dus mocht je interesse hebben in mijn verhaal en visie over de Geefeconomie bij jouw event of organisatie… Laat het me weten.

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven