“Misschien zorgt ons TV-optreden wel voor een doorbraak van Geefeconomie”, was een gevoel wat ik had tijdens de drie opnamedagen.

We waren weer heel open en kwetsbaar tijdens de opnamedagen. We hielden niets in en vertelden alles in alle openheid. Het waren mooie dagen, die opnamedagen, maar het waren ook intense dagen.

Na die drie dagen was ik zwaar overprikkeld. Straks zien 100.000en mensen ons op nationale televisie. Voetbalstadions vol mensen! Van harte hoopte ik dat dit de doorbraak van Geefeconomie zou betekenen. Dat kan toch ook bijna niet anders?!

Maar het gevoel wat me het meeste bezig hield, was “Wat als ons TV-optreden (zo goed als) niets doet.”

We zijn zo open en kwetsbaar geweest. We hebben alles gegeven. Als er niets in beweging komt naar aanleiding van ons TV-optreden… Poeh, dat zou pas echt intens zijn! Dan lopen we tegen een soort muur aan. Misschien houdt Geefeconomie dan wel op te bestaan.

Een dag lang heeft dit gevoel in me gespeeld totdat er rust kwam. En in de rust kwam “Als er helemaal niets gebeurd, is dat ook goed voor Geefeconomie. Dan weten we nog beter waar we staan.”

Toch was het heersende gevoel in mij wel dat ons TV-optreden tot een doorbraak zou leiden. Geen idee hoe, maar misschien dat er mensen mee zouden willen leven of dat er een uitgever zou komen voor een boek, andere media of misschien nog wel een TV-programma.

Maar na ons TV-optreden… We zaten klaar om de reacties te ontvangen… En er gebeurde niets. Na een tijdje kwamen er wel wat reacties van bekenden, maar daar bleef het ook bij.

En het heeft ons inderdaad laten zien waar we staan. Ruim 300.000 mensen zien ons op TV en er nemen slechts 3 nieuwe mensen contact met ons op, waarvan we er nu nog maar met 1 contact hebben. Het heeft ons duidelijk laten zien dat nu nog doorleven in de Geefeconomie echt geen zin heeft. De energie is er ook uit. We hebben geen zin meer.

Dus ons TV-optreden heeft inderdaad tot een doorbraak geleid! Alleen we hadden vooraf een ander gevoel bij de doorbraak. We hadden het gevoel dat Geefeconomie zou groeien en bloeien. We hadden niet kunnen vermoeden dat de doorbraak zou zijn dat we zouden stoppen met ons leven in een Geefeconomie.

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven