Planeet Geefeconomie was eind 2012 onze eindbestemming. Fantastisch deze missie naar een nieuwe planeet te maken. Heel nieuwsgierig waren we wat we zouden aantreffen.

Hieronder zie je een foto van planeet Geefeconomie. Planeet Geefeconomie heeft veel weg van planeet Aarde. Het grootste verschil is alleen dat op planeet Geefeconomie harmonie is. Er is oneindig veel bos, prachtige meren en rivieren waar je uit kunt drinken en de natuur is vol leven.

Jarenlang hebben we onderzoek gedaan naar planeet Geefeconomie. We hebben de dieren onderzocht, de rivieren, de bossen… We kwamen erachter dat we maar een ding hadden hoeven onderzoeken. Uit ieder onderzoek kwam hetzelfde resultaat: gezond, overvloedig, harmonie.

Peet en ik hebben hier ook onze kinderen Doris en Iza gekregen. Zo fijn dat ze in deze harmonieuze en overvloedige wereld geboren zijn. Dankbaar zijn we dat ze hier de eerste jaren van hun leven geleefd hebben!

Echter willen we het geluk van planeet Geefeconomie met meer mensen delen. Vanuit die behoefte zijn we boodschappen gaan sturen naar planeet Aarde. Boodschappen met de onderzoeksresultaten en boodschappen met de vraag om meer mensen deze kant op te sturen.

Eerst deden we dit via radioberichten. We kregen wel de boodschap terug dat onze boodschappen ontvangen waren. Dus daar gingen we dan maar vanuit. We hadden verwacht dat naar aanleiding van onze boodschappen nieuwe mensen zouden komen. Maanden gingen voorbij en dus besloten we maar op nieuwe manieren boodschappen te sturen.

We probeerden lichtsignalen, rooksignalen, we hebben boodschappen gemaaid in grasvelden en vanuit wanhoop hebben we ook flessenpost de ruimte in geschoten. Misschien werkt dat?!

Maar nog altijd krijgen we geen reactie. Nu we dit geluk niet verder kunnen delen, vervaagt ons geluk. Daarom hebben we besloten de raket weer gereed te maken en terug te vliegen naar planeet Aarde.

Op Aarde gaan we vertellen over al onze onderzoeken en over het leven op planeet Geefeconomie. We zijn benieuwd naar deze nieuwe stap. Het voelt ook vreemd om deze geweldige planeet voor nu achter ons te laten. Maar we voelen duidelijk dat we dit moeten doen. Als alles goed loopt, vertrekken we volgende week. Het voelt intens en dubbel. Soms voelen we hernieuwde energie bij ons nieuwe avontuur en soms voelen we juist ook dat het intens is om afscheid te nemen van planeet Geefeconomie.

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven