Vooraan in de rij stond ik voor Gate 252. Er stond een Nederlands stel naast mij en we raakten kort in gesprek. “Staan we zomaar vooraan.” Waarop ik reageerde “Je weet nooit wat er nog gebeurt. Straks moeten we nog naar een andere gate.” Een paar minuten later hoorden we inderdaad dat er werd omgeroepen dat we naar Gate 222 moesten. En nu stonden we niet vooraan maar achteraan. De eersten zullen de laatsten zijn.

Zo zal het ook gaan gebeuren in onze samenleving. De dag die je wist dat zou komen. De dag waarbij ook bij ons de eerste de laatsten zullen zijn. En dus de laatsten de eersten zullen zijn.

Het leven is vergankelijk. De geldsystemen zijn tijdelijk. Het systeem zal een keer breken. Bovenal omdat het systeem zo onnatuurlijk is geworden. Als je meedoet met het systeem leef je iedere dag weer een beetje meer tegen jouw natuur in.

Dit kan niet altijd goed gaan. En als ik dit typ, heb ik het gevoel dat het morgen al over kan zijn. Dat kan ook. Elke dag kan het omslaan, maar waarschijnlijk zal het nog wel even duren.

Wanneer het omslaat, zullen de rijksten van het huidige systeem de laatsten zijn. Zij weten hoe je de eerste kunt zijn in dit systeem, maar hebben geen idee wat het leven is zonder dit systeem. Zij zijn nu de eersten, maar zullen de laatsten zijn. En de mensen die weten hoe je in harmonie met de natuur moet leven zullen de belangrijkste mensen zijn. Zij zijn in dit systeem de laatsten. Maar de laatsten zullen de eersten zijn.

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven