We zijn in transitie van een leven in Geefeconomie naar een leven vertellend over Geefeconomie. Dat is vooral zoeken naar een nieuwe ’tone of voice’. Want ons perspectief is systemisch gezien veranderd, daar hoort dus ook een andere toon bij.

Tot voor kort stonden wij in een ander systeem dan het kapitalisme, aan de andere kant van een enorme kloof. We stelden de afgelopen 11 jaar alles in het werk om mensen over te laten steken. We investeerden al onze tijd, energie, creativiteit en geld in het uitnodigen en verwelkomen van mensen in Geefeconomie. In het creƫren van verschillende open, uitdagende en fijne omgevingen (offline en online) om stappen te zetten, te gaan handelen vanuit vervulling en vertrouwen. Niets van wat we deden werkte voor iemand. Mensen werden geprikkeld, nieuwsgierig, deden mee en haakte af. De kloof was te groot.

Nu stappen wij uit ons systeem. We stappen terug over de kloof, zuiver en vervuld. We kijken nu samen met andere mensen naar een Geefeconomie. We staan naast hen en bekijken het hoopvolle perspectief van een leven in de natuurlijke stroom. Waarvan wij al weten dat het kan en de ander alleen maar van kan dromen. We kijken samen en kunnen als gidsen vertellen over wat we zien. Als aanschouwers van een schilderij, en dan zijn wij de audio-toer. šŸ˜‰

De verandering van de ’tone of voice’ begint met een nieuwe ondertitel voor Geefeconomie. Die ondertitel was ‘Wereld van Waarde’ en wordt nu ‘Een hoopvol perspectief’.

Wij leven niet langer voor, maar zien Geefeconomie nu ook als vergezicht. Er is geen wereld van waarde meer, er is wel een hoopvol perspectief op een nieuwe wereld voor iedereen. Een echte Vesseur&Smolders uit 2012.

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitĆÆe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven