Tot de laatste cent investeerden wij in Geefeconomie. Tot de laatste snik, de laatste zweetdruppel, het laatste idee. We gaven werkelijk alles om Geefeconomie te laten lukken voor meer mensen dan voor ons alleen.

Elf jaar lang bouwden en creëerden we aan Geefeconomie. De basis daarvan was andere mensen welkom heten. ‘Wees welkom’ was het idee vanwaaruit wij werkten. Wees welkom in onze wereld, in een systeem van vertrouwen en overgave, in de natuurlijke stroom van het leven. Wees welkom om onvoorwaardelijk te geven wat je te geven hebt en onvoorwaardelijk te ontvangen van wat klopt.

Omdat wij ons zeer bewust waren van de stappen die we zelf hebben moeten zetten om in de nieuwe wereld te komen wisten we ook hoeveel kracht het kost om die stappen te zetten. Het is meer dan uitdagend om los te komen van de beperkende overtuigingen van het huidige systeem. We ondersteunden waar we konden, we luisterden, we vingen mensen op als ze gevallen waren en zorgden in alle facetten van het leven voor hen als ze dat toelieten.

We gaven werkelijk alles wat we hadden, en niet meer dan dat. Nu is de koek op, de portemonnee is leeg, er komen geen nieuwe ideeën meer wat we nog kunnen doen om te verwelkomen. Het is niet de bedoeling dat we nog welkom heten in onze prachtige wereld.

Heet jij ons weer welkom in die van jouw?

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven