Vandaag is het bevrijdingsdag! Maar hoe vrij zijn we nu eigenlijk echt?

Er is geen oorlog, maar daar is ook alles mee gezegd. Verder zijn we helemaal niet vrij. Er is één overheersend verhaal van hoe je leven moet. Als je het anders doet, voel je dat je “normaal” moet doen. Terug in je hok!

We leven in een soort sociaal web waarin we elkaar gevangen houden. Doet iedereen een stap naar links en jij doet een stap naar rechts dan wordt je raar aangekeken. Je voelt doet jij ook naar links moet stappen.

En tegelijkertijd zijn we volledig vrij, want je bent niet afhankelijk van het overheersende verhaal. Je kunt je ervan los maken, je kunt naar rechts stappen en helemaal jezelf zijn. Deze vrijheid is binnenin je te vinden. Je bent geboren als een vrije ziel. En de kunst is om vrij te blijven of jouw vrijheid weer terug te vinden.

Ik moedig je van harte aan om in vrijheid te gaan leven. Om zo te leven dat je niet wordt geleefd, maar dat je vanuit jezelf, in vrijheid leeft. Het is bevrijdingsdag! Bevrijd jezelf! Van harte gun ik het je om jouw eigen unieke pad te gaan!

Hoe kijk jij naar vrijheid? Ben jij/Voel jij je vrij?

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven