Alles wat wij doen, doen wij voor een mooiere wereld. Dat klinkt pretentieus, maar is vooral groots.

Voor mij is dit altijd een onderwerp dat me bezighoudt, zeker aangezien er nog steeds mensen zijn die ons egoïstisch noemen omdat we niet werken voor ons geld.

Elke boom en plant die we planten, planten we voor meer biodiversiteit. Alle ruimte en aandacht die we geven aan onze kinderen, geven we aan een fijnere, begripvolle wereld. Elke vraag die we beantwoorden over Geefeconomie beantwoorden voor een krachtig #voorbeeld. Elke podcast die we opnemen nemen we op voor een hoopvollere en eerlijke wereld. Elke ‘nee’ die wij zeggen is er een vanuit ruimte en respect voor de ‘ja’ die gevoeld wil worden. Elke handeling die wij doen komt vanuit het bouwen aan een verbonden wereld waarin mensen weer samenleven.

Ons bewustzijn rondom wat er nodig is om in een nieuw systeem te komen is enorm. De druk van buitenaf om daar niet naar te handelen is dat ook. Het terug gefloten worden, het veroordeeld worden, het afgewezen worden om datgene waarvan wij weten dat het essentieel is om een betere wereld voor ieder mens te creëren is minder pijnlijk dan een paar jaar geleden. Het is nu meer overgegaan in verbazing dat nog steeds zo weinig mensen zien hoe essentieel het is wat wij doen.

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven