Afgelopen week was wederom een week vol met vreugde. Ik begon de week wat zwaar. Veel grote problemen op deze wereld kwamen aan me voorbij. Je kent het wel; de honger in Afrika, de stress in Nederland, de verwoesting van de natuur… Het was vooral na de uitzending van vorige week van Bloed, zweet en luxe-problemen waardoor ik geraakt was.

Inmiddels zit ik weer in een goede mood. Gisteren zijn er potentiële nieuwe huurders komen kijken naar het huis. Binnen een minuut zegt die man tegen mij “Wat straal jij een liefde uit”. Zo heeey, haha.. het is wel de bedoeling dat ik dat doe, maar het is goed dat het ook gezien wordt :-))

Het werd gisteren al heel snel duidelijk dat deze mensen hier willen komen wonen. Ze stonden op het punt om te emigreren naar Nieuw-Zeeland, maar vanwege familieomstandigheden kan dat voorlopig niet doorgaan. Ze hebben veel van hun spullen weg gegeven en waren derhalve blij verrast dat ze vloeren, gordijnen en andere spullen welke overblijven kunnen ontvangen van mij. Daarnaast is de klik zo goed dat ik zeker nog wel op bezoek kom in mijn oude huis. Heerlijk hoe verschillende wegen op het juiste moment bij elkaar komen :-))

Ook andere mensen helpen me met de spullen. Ik word er blij van hoeveel mensen ik blij maak met de spullen die ik te geven heb. Ik heb nog steeds spullen te geven. De grotere spullen lijken allemaal wel weg te zijn, maar kom gerust langs om mooie cd’s, dvd’s of boeken uit te zoeken. Ik heb ook thee, koffie of wat anders te drinken. Je bent welkom :-))

Ook heb ik weer veel mooie ontmoetingen gehad. Ik heb genoten van mijn ouders en mijn zusje en daarnaast heb ik genoten van vele vrienden. En verder kijk ik uit naar de ontmoetingen die deze week nog gaan komen.

Waar ga ik naartoe?

Op dit moment lijkt het erop dat ik bij een goede vriend van mij, Erik, ga wonen. Ik merk echter dat ik nog open sta voor een mooiere oplossing. Binnenkort zou ik heel graag op een boerderij willen wonen, waarbij ik mijn eten en inwoning krijg en waarbij ik zelf op de boerderij kan werken met vee, telen van groente/fruit en kan werken met mensen. Graag zou ik wensen dat deze boerderij (zover als mogelijk) buiten het systeem, maar binnen de samenleving is. Zo’n plek of een nog betere plek zou ik graag ontvangen :-))

Het is bijzonder om te horen dat veel mensen om mij heen eenzelfde wens hebben. Gisteren kreeg ik een bericht van mijn nicht en die gaat al op een boerderij wonen. Verder zijn er verschillende vrienden die ook van de stad naar het platteland willen trekken. Is het tijd voor suburbanisatie?

Volgende week zondag 1 april ben ik “mijn” huis uit. Voor die tijd komt er een cameraploeg op bezoek.
Een warme lentegroet, Robbert

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven