Eind februari 2020 loopt het huurcontract van De Stroom af. Spullen worden weggegeven, verkocht en opgeslagen. Alle geplante bomen en struiken worden weer uitgegraven en weggeven. Met pijn in het hart nemen Petra en Robbert afscheid van de prachtige plek vol potentie. Toch zijn ze ook opgewonden en hoopvol, blijkbaar heeft het universum nog iets mooiers en meer kloppend voor ze in petto.

Per 1 maart vinden Robbert en Petra met hun kinderen en de hond een tijdelijk onderkomen op de Veluwe, midden in de natuur. De wens om op een groene, overvloedige plek te leven waar zij kunnen bijdragen met hun visie, hun kennis, hun zijn, is heel sterk. Maar eerst rust, en ruimte om te voelen wat klopt.

Half mei verhuizen ze met z’n allen naar een tijdelijk huurhuis in Wijchen, en gaan daar zeer abrupt door gezondheidsproblemen van de huiseigenaar eind juni alweer weg. Robbert en Petra voelen in waar naar toe, wat te doen nu ze zo snel weg willen maar eigenlijk tot november zouden blijven?

Het idee van een camper komt op en wordt direct omgezet tot werkelijkheid. Zo komt het dat zij vanaf eind juni in een camper wonen. De zomer trekken ze door Nederland en half september reizen zij richting Portugal.

De vrijheid, het loskomen van Nederland, de natuur en cultuur, het ontmoeten van gelijkgestemden, het is een prachtig leven. De rust en ruimte in Portugal maakt dat er ruimte komt om een begin te maken met een boek over geefeconomie en de website wordt helemaal vernieuwd.

Petra en Robbert voelen beide dat het tijd is om hun persoonlijke verhaal meer los te laten en de visie van geefeconomie meer in het licht te zetten. Een geefeconomie is namelijk voor iedereen bedoeld, niet enkel voor hen!

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven