Wij stoppen na 11 jaar met ons leven in Geefeconomie en komen na 3 jaar in Portugal te hebben geleefd, terug naar Nederland.

De verschuiving van een leven in Geefeconomie naar een leven vertellend over Geefeconomie betekent voor ons wereld van verschil. Van de vraag “Wat heb ik te geven?” gaan we terug naar de vraag “Wat heb ik nodig?”.

Het vraagt van ons een enorme transitie om na meer dan een decennium weer een ander perspectief in te nemen, daar willen we dan ook de tijd aan geven. Om te wennen, te acclimatiseren en te ontdekken hoe het ook alweer werkt, ‘de normale wereld’.

Wij gaan de komende maanden aan de slag om een stabiele lange-termijn route te vinden die voor ons past. Dat betekent dat we deels systemisch off grid blijven leven en de Geefeconomische waarden zoveel mogelijk blijven uitdragen.

Sinds een paar jaar is ‘De basis op orde’ een gevleugelde uitspraak binnen Geefeconomie. Ook in deze roerige periode komt dit mantra ons van pas. De basis op orde om van daaruit verder te kunnen werken aan het uitdragen van Geefeconomie. Die basis ligt in een fijne, krachtige transitie van Geefeconomie als in een zachte landing voor ons in Nederland.

De vraag “Wat hebben jullie nodig?” past daarbij en werd ons, gelukkig, gesteld. Wij hebben nagedacht over wat we nodig hebben in de transitieperiode van 1 oktober 2023 tot en met 1 maart 2024.

1) Een plek in Nederland waar we vanaf begin oktober tot en met februari 2024 (met onze camper) kunnen wonen. Wij zijn een gezin van vier met een grote lieve hond.
Bijvoorbeeld een yurt, een kleine woning of een erf/camping waar we de camper kunnen neerzetten. Als het een plek is waar we in de camper kunnen wonen is water en stroom een must, een extra (eenvoudige) binnenruimte om gebruik van te maken in de winter een pré.

2) We staan open voor donaties aan Stichting Geefeconomie om de transitieperiode goed en gezond door te komen.

3) We zoeken betaald werk. Bij ‘de basis op orde’ hoort ook dat we zelf een solide geldstroom gaan creëren vanuit de waarden van Geefeconomie. Geld verdienen met Geefeconomie is een nieuwe uitdaging voor ons en geeft hernieuwde energie. Met onze enorme expertise, ervaring, wijsheid en creërende houding hebben we er veel vertrouwen in dat ook die stroom op gang komt.

Wij delen graag onze ervaring en expertise in lezingen, cocreatie sessies en masterclasses. Daarnaast kunnen wij in de expertrol bijdragen aan media, podcasts en inspiratiesessies. Thema’s waar wij over delen zijn oa: Geefeconomie, Nieuwe Economie, Natuurlijk Leren, Onvoorwaardelijk Ouderschap, Onderwijs, Leiderschap&Autonomie, De nieuwe wereld en Alternatieve systemen.

Connecties, aanbevelingen, leads en het open zetten van je netwerk zouden ons geweldig helpen. Ook het meedenken over geschikte locaties waar wij in eigen beheer lezingen en workshops kunnen organiseren is welkom!

Help jij ons in deze transitie aan een plek, geld of werk? Stuur ons gerust een bericht via petra@geefeconomie.nl of robbert@geefeconomie.nl voor vragen, ideeën en tips!

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven