Onlangs heb ik Eva ontmoet. Eva is een energieke dame waar we zeker nog van gaan horen. Eva helpt graag en is kort en bondig gezegd… een schitterend mens vol met talenten.

Zij vertelde mij tijdens de ontmoeting dat ze het financieel zwaar heeft en ik zag dat ze daar ook zorgen om heeft. Op twitter las ik dat ze op zoek is naar een baan.

Helaas verdient ze nog niet genoeg met haar initiatieven. Nouja ze verdient het wel.. Ze verdient het volledig, maar ze krijgt niet voldoende geld voor wat ze doet.

Momenteel heb ik het zelf financieel ook niet breed. Ik zit zonder baan, binnenkort ga ik mijn huis uit en mijn spaarrekening loopt snel leeg. Dat zijn normaal gesproken niet de ideale omstandigheden om iemand zomaar wat te geven.

Er kwam echter een gevoel bij mij op waardoor ik Eva wel geld heb gegeven. De gedachte is dat zij het nu, op dit moment, harder nodig heeft dan ik. Vervolgens heb ik Eva een bedrag gegeven wat ze nodig had.

Wat er toen gebeurde was geweldig!
Ik gaf onvoorwaardelijk een bedrag aan Eva en op hetzelfde moment krijg ik een e-mail van Brigitte (een andere vrouw die ik ontmoet heb) waarin zij schrijft dat ze me graag wil helpen met een huis.

Vervolgens kreeg ik van Eva ook nog een e-mail welke ik mijn leven niet zal vergeten. Wow, wat is Eva dankbaar. En wat ben ik daardoor geraakt.

Onvoorwaardelijk geven is zo krachtig, er ontstaat zoveel moois, dat ik er aan verslaafd ga raken.

Maar je kunt toch niet alles weg geven? Natuurlijk wel, wanneer iedereen alles weg geeft, hebben we nog net zoveel!

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven