Intuïtie is een universeel innerlijk weten. Het is de bron van de natuurwetten of universele wetten waar alles en iedereen op aangesloten is.

Mijn intuïtie is dus jouw intuïtie. Als we beide naar onze intuïtie luisteren horen we precies dezelfde boodschap.

In een wereld waarin ‘iedereen zijn eigen waarheid heeft’ lijkt intuïtie verder weg dan ooit. Iedereen heeft een ander beginpunt, een ander perspectief, maar de waarheid blijft universeel, die veranderd niet omdat jij er anders naar kijkt of er verder vanaf bent.

Die universele waarheid is mooi, krachtig en liefdevol. Maar voor de meeste mensen is zij hard. Omdat de consequenties van loslaten en gaan vertrouwen groot zijn. Omdat de stappen die van je gevraagd worden te zetten op weg naar de waarheid, vanuit dat innerlijk weten, intens, oncomfortabel en doodeng zijn. Het pad naar die universele liefde is er één van gaan staan en zonder voorwaarden in je grootsheid gaan staan. In een wereld waarin klein zijn, lief zijn en individualisme de norm zijn lijkt dat onmogelijk. Dus val je terug op wat goed ‘voelt’, niet op wat echt is.

Steeds weer opnieuw jezelf bevragen, wetende dat de universele waarheid, de liefde, God, onveranderlijk is. Accepteren dat jij diegene bent die in beweging moet komen, niet door de waarheid naar je hand te zetten maar door je over te geven aan dat wat echt klopt.

Mocht je daar ondersteuning bij kunnen gebruiken, je bent van harte welkom!

Bewustzijn

Lees hier alle blogposts
over bewustzijn & intuitïe

Natuurlijk leren

Lees hier alle blogposts
over natuurlijk leren &
onvoorwaardelijk ouderschap

Een nieuwe wereld

Lees hier alle blogposts
over een nieuwe wereld

Over geld & geven

Lees hier alle blogposts
over geld & geven